miércoles, 16 de noviembre de 2011

PALESTINIAN FREEDOM RIDES


Inspirats pel Moviment pels Drets Civils dels EE.UU., avui dia 15 de novembre del 2011 s’ha dut a terme a Cisjordània l’acció Palestinian Freedom Rides (Recorreguts palestins per la Llibertat).

Activistes palestins han entrat a diversos autobusos públics que circulen per Cisjordània unint les colònies il·legals amb la ciutat de Jerusalem, utilitzats només per jueus. Els Freedom Riders, amb aquesta acció de desobediència civil, volen denunciar l’ocupació i les polítiques d’apartheid d’Israel envers Palestina.

Des de Palestina, els activistes també fan una crida al boicot, desinversions i sancions a les empreses Veolia (francesa) i Egged (israeliana) que controlen aquests autobusos i, en conseqüència, col·laboren directament amb l’apartheid israelià.

Des de Barcelona també volem denunciar les polítiques segregadores i d’apartheid que Israel imposa al territori palestí i al mateix temps mostrar la nostra solidaritat amb els Freedom Riders, activistes que avui han plantat cara a l’ocupació amb aquesta acció de desobediència civil a favor de la llibertat i dels drets del poble palestí.



És per això que us cridem a l’acció!



Dimecres 16 de novembre de 2011 a les 17.30h al monument de Francesc Macià de Plaça Catalunya per fer visible l’acció Freedom Rides a la població barcelonina i mostrar-los la nostra solidaritat.

L’acció consistirà en pujar als autobusos urbans amb mocadors palestins i banderes palestines i repartir els flyers.

No hay comentarios:

Publicar un comentario